Aknu salāti kažokā

Aknu salāti kažokā Foto: Aknu salāti kažokā

Sastāvdaļas

 ● 250-300 g vārītu liellopu aknu
 ● 5 olas
 ● 2 lieli saldskābi āboli
 ● 1 sīpols
 ● 150 g siera desas
 ● majonēze

Pagatavošana

  1. Vārītās aknas rupji sarīvē.
  2. Sīpolu sagriež mazos gabaliņos.
  3. Sieru, cieti vārītas olas, ābolus rupji sarīvē.
  4. Salātus liek kārtās:
  5. 1 kārta - aknas, sāls
  6. 2 kārta - sīpoli
  7. 3 kārta - āboli
  8. 4 kārta - olas, sāls
  9. 5 kārta - siers
  10. Katru kārtu noziež ar majonēzi.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes