Aknu salāti kažokā

Aknu salāti kažokā Foto: Aknu salāti kažokā

Sastāvdaļas

  • 250-300 g vārītu liellopu aknu
  • 5 olas
  • 2 lieli saldskābi āboli
  • 1 sīpols
  • 150 g siera desas
  • majonēze

Pagatavošana

  1. Vārītās aknas rupji sarīvē.
  2. Sīpolu sagriež mazos gabaliņos.
  3. Sieru, cieti vārītas olas, ābolus rupji sarīvē.
  4. Salātus liek kārtās:
  5. 1 kārta - aknas, sāls
  6. 2 kārta - sīpoli
  7. 3 kārta - āboli
  8. 4 kārta - olas, sāls
  9. 5 kārta - siers
  10. Katru kārtu noziež ar majonēzi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes