Ātrie biezpiena plācenīši jeb „sirņiki”

Ātrie biezpiena plācenīši jeb „sirņiki” Foto: Ātrie biezpiena plācenīši jeb „sirņiki”

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena
  • 2 olas
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 3-4 ēdamkarotes cukura
  • 1/2 tējkarotes kanēļa
  • milti
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Biezpienu ar dakšiņu kārtīgi saspaida (vai izberž caur sietu), lai nebūtu kunkuļu. Pieliek olas, sāli, cukuru un kanēli.
  2. Maisa, līdz izveidojas viendabīga masa, tad piejauc krējumu.
  3. Pieber miltus - tik daudz, lai veidojas pabieza mīkla.
  4. Ar karoti veido plācenīšu un sakarsētā eļļā cep zeltaini brūnus.
  5. Pasniedz ar skābu krējumu un cukuru vai ievārījumu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes