Zivs sautējums ar rīsiem

Zivs sautējums ar rīsiem Foto: Zivs sautējums ar rīsiem

Sastāvdaļas

  • 400 g zivs filejas
  • 2 tomāti
  • 1 sīpols
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1/4 glāzes baltvīna
  • 1 glāze rīsu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 saišķītis pētersīļu zaļumu
  • malti melni pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Rīsus vāra viegli sālītā ūdenī, līdz tie pusgatavi.
  2. Sīpolu nomizo, sasmalcina un apcep olīveļļā.
  3. Pievieno sasmalcinātu vai ķiploku spiednē izspiestu ķiploku, pētersīļu zaļumus, gabaliņos sagrieztus tomātus un sautē.
  4. Rīsiem nolej ūdeni, pievieno sautētos dārzeņus, pieber sāli un piparus, pielej vīnu.
  5. Zivi sagriež kubiņos, liek virsū rīsiem un aizvākotā traukā sautē, līdz zivs gatava.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes