Vistu kājiņas gruzīnu gaumē

Vistu kājiņas gruzīnu gaumē Foto: Vistu kājiņas gruzīnu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1/4 glāzes ābolu etiķa
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes Dižonas sinepju
  • 1,5 ēdamkarotes Hmeli-Suneli garšvielu
  • 1 tējkarote sāls
  • 8-12 vistu kājiņas

Pagatavošana

  1. Vistu kājiņas nomazgā un liek aiztaisāmā polietilēna maisā.
  2. Bļodā samaisa visas sastāvdaļas viendabīgā masā. 
  3. Maisījumu pārlej vistu kājiņām un atstāj marinēties vismaz uz 1 stundu, bet labāk uz nakti. 
  4. Krāsni uzkarsē līdz 175°C temperatūrai, vistu kājiņas liek veidnē, atstājot atstarpes starp tām.
  5. Cep 20-30 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes