Sastāvdaļas
- 1/4 glāzes ābolu etiķa
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 ēdamkarotes Dižonas sinepju
- 1,5 ēdamkarotes Hmeli-Suneli garšvielu
- 1 tējkarote sāls
- 8-12 vistu kājiņas
Pagatavošana
- Vistu kājiņas nomazgā un liek aiztaisāmā polietilēna maisā.
- Bļodā samaisa visas sastāvdaļas viendabīgā masā.
- Maisījumu pārlej vistu kājiņām un atstāj marinēties vismaz uz 1 stundu, bet labāk uz nakti.
- Krāsni uzkarsē līdz 175°C temperatūrai, vistu kājiņas liek veidnē, atstājot atstarpes starp tām.
- Cep 20-30 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!