Vistas un sēņu uzkoda „Napoleons”

Vistas un sēņu uzkoda „Napoleons” Foto: Vistas un sēņu uzkoda „Napoleons”

Sastāvdaļas

  • 6 gatavi biskvīti
  • 1/2 kg sēņu
  • 3 vistas filejas
  • 3-4 olas
  • 300 g majonēzes
  • 100 g siera
  • 1 sīpols
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Veikalā var nopirkt gatavus biskvītus Napoleona tortei, var protams izcept arī pats.
  2. Sēnes un sīpolu sakapā, sacep uz pannas.
  3. Vistas filejas izvāra sālsūdenī, sagriež mazos gabaliņos.
  4. Olas izvāra un sarīvē uz rupjās rīves.
  5. Uz viena biskvīta uzklāj majonēzi, liek vistas gaļu, uzliek virsū otru biskvītu.
  6. Uzklāj majonēzi, liek saceptās sēnes un sīpolu, uzliek virsū trešo biskvītu.
  7. Uzklāj majonēzi, liek olu kārtu un tā turpina likt pa kārtām, kamēr beidzas visi biskvīti.
  8. Virsējo biskvītu noklāj ar majonēzi, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
  9. Gatavu „Napoleonu” liek sakarsētā krāsnī uz 10 minūtēm, vai uz 5 minūtēm mikroviļņu krāsnī, kamēr izkūst siers.
  10. Pirms pasniegšanas sagriež gabalos, rotā ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes