Vistas gaļas šniceles

Vistas gaļas šniceles Foto: Vistas gaļas šniceles

Sastāvdaļas

  • 1 vistas krūtiņa
  • 2-3 olas
  • rīvmaizes
  • sāls pēc garšas
  • eļļa pēc izvēles (saulespuķu vai olīveļļa)

Pagatavošana

  1. Vistas krūtiņu sagriež plānos gabalos(šķēlēs).
  2. Katru vistas gaļas gabalu sagriež vēl divās daļās.
  3. Katru vistas gaļas gabalu izdauza ar gaļas āmuru.
  4. Nelielā bļodā sakuļ olas ar dakšiņu, pievieno sāli - samaisa.
  5. Pannā ielej nedaudz eļļas, uzkarsē.
  6. Katru vistas gaļas gabalu apviļā rīvmaizē.
  7. Rīvmaizē apviļātos gaļas gabalus, no abām pusēm, apviļā olu maisījumā.
  8. Katru vistas gaļas šniceli cep uz pannas divas minūtes, no abām pusēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes