Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa
- 2-3 olas
- rīvmaizes
- sāls pēc garšas
- eļļa pēc izvēles (saulespuķu vai olīveļļa)
Pagatavošana
- Vistas krūtiņu sagriež plānos gabalos(šķēlēs).
- Katru vistas gaļas gabalu sagriež vēl divās daļās.
- Katru vistas gaļas gabalu izdauza ar gaļas āmuru.
- Nelielā bļodā sakuļ olas ar dakšiņu, pievieno sāli - samaisa.
- Pannā ielej nedaudz eļļas, uzkarsē.
- Katru vistas gaļas gabalu apviļā rīvmaizē.
- Rīvmaizē apviļātos gaļas gabalus, no abām pusēm, apviļā olu maisījumā.
- Katru vistas gaļas šniceli cep uz pannas divas minūtes, no abām pusēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!