Sastāvdaļas
- 350 g vārītas vistas filejas
- 2 - 3 tomāti
- 2 - 3 paprikas
- 2 svaigi gurķi
- 40 g grauzdiņu
- 1 vesels ķiploks
- 150 g cieta siera
- majonēze
Pagatavošana
- Vistu sagriež vai saplucina nelielos gabaliņos. Liek salātu traukā un viegli piespiež.
- Tomātus sagriež nelielos kubiņos vai salmiņos. Lieko šķidrumu nospiež.
- ķiploku saspiež ķiploku spiedē.
- Atsevišķā traukā sajauc tomātus, pusi no saspiestā ķiploka un nedaudz majonēzes. Liek pa virsu vistas filejai.
- Paprikai izņem sēklas un sagriež nelielos kubiņos, sajauc ar otru pusi ķiploka, pievieno piparus un majonēzi.
- Liek kā nākamo kārtu uz tomātiem.
- Gurķi sagriež mazos kubiņos un liek virs paprikas.
- Nākamo klāj grauzdiņu kārtu, kuru pārlej ar majonēzi.
- Sieru sarīvē un smalkās rīves un bagātīgi pārber salātiem.
- Liek ledusskapī uz 1 stundu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!