Sastāvdaļas
- vistas krūtiņa
- 4 garas kūpināta šķiņķa strēmeles
- 1 sīpols
- 1 burkāns
- 100 g zaļo pākšu pupiņu
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 ēdamkarote Balzamiko mērces
- augu eļļa cepšanai
- sāls, pipari, kaltēts majorāns
Pagatavošana
- Katru vistas krūtiņas pusi sagriež gareniski uz pusēm, sanāks 4 gabali, plaukstas lielumā.
- Katru gaļas gabalu viegli izdauza ar gaļas āmuriņu, uzber sāli, uzklāj Balzamiko mērci, uzber piparus, majorānu.
- Gaļas gabalus liek vienu uz otra, atstāj marinēties.
- Gatavo pildījumu - sīpolu, burkānu, ķiploku sagriež salmiņos.
- Nelielā eļļas daudzumā cep sīpolu, burkānu, ķiploku, pupiņas, uz lielas uguns, pieber sāli.
- Uz katra vistas gaļas gabala liek pildījumu, satin blīvu ruleti.
- Ruletes aptin ar šķiņķa strēmelītēm, liek veidnē, kas izklāta ar foliju.
- Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Ruletes pasniedz karstas, ar kartupeļu biezputru un brokoļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!