Sastāvdaļas
● 1 vistas fileja
● 30 g Suluguni siera
● 2 ķiploka daiviņas
● pētersīļi
● 1 tējkarote maltas paprikas
● 1 tējkarote sezama sēkliņu
● sāls, malti melnie pipari
Pagatavošana
- Vistas gaļā iegriež seklu, garenisku iegriezumu, iegriež seklus iegriezumus arī pa labi un kreisi.
- Fileju atver, saliek iegriezumos pārtikas plēvi un, uzmanīgi izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Pētersīļus sakapā, ķiplokus sarīvē - pusi ķiploku samaisa ar sezama sēkliņām un garšvielām.
- Sieru sarīvē un samaisa ar atlikušajiem ķiplokiem, pievieno pētersīļus.
- Uz vistas filejas liek siera maisījumu, uzmanīgi satin ruleti, notin ar pārtikas diegu.
- Ruleti noklāj ar sezama sēkliņu maisījumu.
- Krāsni sakarsē 200°C temperatūrā, cep 15-20 minūtes.