Sastāvdaļas
● 2 ēd.k. rīvmaize
● 100 ml krējums
● 1 sīpols
● 500 g malta vistas gaļa
● 1 ola
● 1 tējk. sāls
● 2 šķipsnas Santa Maria Smaržīgie pipari
● 2 šķipsnas Santa Maria Malti melnie pipari, 39 g
● 2 ēd.k. sviests
Pagatavošana
- Bļodā sajauciet rīvmaizi ar krējumu un ļaujiet tai pastāvēt 5 minūtes
- Smalki sagrieziet sīpolu.
- Pievienojiet sīpolu, maltu vistas gaļu, olu un garšvielas rīvmaizes un krējuma maisījumam un labi samaisiet. Izveidojiet gaļas bumbiņas.
- Uzkarsējiet pannā sviestu un cepiet gaļas bumbiņas, līdz tās ir gatavas - aptuveni 7 minūtes.
Pagatavojiet vistas gaļas bumbiņas tradicionālo cūkgaļas kotlešu vietā. Uzziniet, kā tās padarīt izcili gardas!