Vistas gaļa šķiņķī

Vistas gaļa šķiņķī Foto: Vistas gaļa šķiņķī

Sastāvdaļas

  • 700 g vistu krūtiņas
  • 400 g kūpināta šķiņķa
  • 1 ēdamkarote graudaino sinepju
  • 1 ēdamkarote šķidra medus
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
  2. Vistas gaļu sagriež garenos, pirksta biezuma gabalos.
  3. Katru vistas gaļas gabalu aptin ar šķiņķa šķēli, liek veidnē.
  4. Samaisa medu, sinepes, citrona sulu, pieber piparus pēc garšas.
  5. Noziež ar maisījumu katru gaļas gabalu.
  6. Cep krāsnī, kamēr kļūst brūngani.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes