Sastāvdaļas
- 1 vistas fileja
- 3-4 tomāti
- 1-2 gurķi
- lapu salāti
- saišķītis loku
- 3-4 pētersīļu kātiņi
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls, pipari, garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju un visus dārzeņus nomazgā.
- Zaļumus sakapā, gurķus un tomātus sagriež.
- Sakarsētā pannā, augu eļļā izcep vistas fileju, kamēr tā kļūst zeltaina.
- Lapu salātus kārto traukā.
- Virsū vienmērīgi izkārto sagrieztos dārzeņus.
- Dārzeņiem virsū liek atdzesētu, sagrieztu vistas fileju, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem, pārlej ar olīveļļu un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!