Sastāvdaļas
- 1 kg vistas filejas
- 1 tase trekna saldā krējuma
- 1 tējkarote sinepju
- 3 ķiploka daiviņas
- 4 timiāna zariņi
- 100 g cieta siera
- augu eļļa cepšanai
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Vistas fileju sagriež porciju gabalos, apsāla un sapiparo no visām pusēm.
- Sagatavotos vistas filejas gabalus cep sakarsētā pannā, augu eļļā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Saldo krējumu lej bļodā, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, sinepes, timiāna lapiņas, mazliet sāls, piparu - visu kārtīgi samaisa.
- Sieru smalki sarīvē.
- Ceptos vistas filejas gabalus liek veidnē - pārlej ar saldā krējuma maisījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 20-25 minūtes, ilgāk nē, jo savādāk gaļa kļūs sausa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!