Sastāvdaļas
- 300 g vistas filejas
- 300 g svaigu šampinjonu
- 5 olas
- 5-6 marinētu gurķu
- majonēze
- 50 g loku
Pagatavošana
- Šampinjonus cep ar lokiem, augu eļļā.
- Vistas fileju vāra sālsūdenī, olas cieti izvāra, gurķus sīki sagriež.
- Salātus liek kārtās:
- 1 kārta - ceptās sēnes ar lokiem
- 2 kārta - gabaliņos sagriezta vistas gaļa, uzklāj majonēzi, rupji uzrīvē olu baltumu
- 3 kārta - marinētie gurķi, uzklāj majonēzi
- 4 kārta - smalki sarīvē olu dzeltenumu
- Ar majonēzi uzzīmē bērzu stumbru, melnās svītriņas izveido no melnajām olīvām.
- Bērzu lapotni veido no lokiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!