Vistas fileja ar citronu un čili

Vistas fileja ar citronu un čili Foto: Vistas fileja ar citronu un čili

Sastāvdaļas

  • 120 g vistas filejas
  • 1 neliels citrons
  • 1 tējkarote maltu čili piparu
  • rafinēta olīveļļa
  • makaroni Spageti
  • 6 čeri tomāti
  • 1 daiviņa ķiploka
  • šķipsniņa sausa bazilika
  • šķipsniņa sāls

Pagatavošana

  1. Vispirms pagatavo marinādi. No citrona izspiež sulu un sajauc to ar čili pipariem.
  2. Var likt svaigu piparu, tādā gadījumā izņem sēkliņas un piparu smalki sakapā.
  3. Pievieno 1 ēdamkaroti olīveļļas. Vistu liek marinādē un ievieto ledusskapī uz 20 minūtēm.
  4. Uz pannas uzkarsē nelielu daudzumu olīveļļas.
  5. Uz lielas uguns temperatūras apcep vistas fileju no abām pusēm.
  6. Uguni samazina uz vidēju karstumu, pannai uzliek vāku un turpina, līdz vistas fileja gatava.
  7. Izvāra Spageti makaronus. Sasmalcina ķiploku un sajauc ar čeri tomātu pusītēm.
  8. Katliņā uzkarsē nedaudz olīveļļas, liek tomātus ar ķiplokiem uz vidējas uguns uz pāris minūtēm.
  9. Makaroniem pievieno baziliku, labi samaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes