Sastāvdaļas
- 1 vistas fileja
- 1 mazs cukīni
- 1 tējkarote olīveļļas
- 1 tējkarote kaltētu Vidusjūru garšaugu maisījumu
- mazliet rīvēta muskatrieksta
- 1 tējkarote citrona sulas
Pagatavošana
- Citrona sulu sajauc ar garšaugu maisījumu, ierīvē vistas fileju un 30 minūtēm noliek marinēties.
- Viegli ietaukotā veidnē liek marinēto vistas fileju un cepeškrāsnī 180°C temperatūrā cep 12-20 minūtes.
- Cukīni sagriež šķēlītēs, saliek ietaukotā pannā, strauji apcep, vēl nedaudz pasautē uz lēnas uguns un pārkaisa ar rīvētu muskatriekstu.
- Pasniedz kopā ar vistas fileju.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!