Sastāvdaļas
- 1 lavaša plāksne
- 250 g vārītās desas
- 150 g kūpinātas desas
- 100 g cieta siera
- 150 g paprikas
- 400 g tomātu
- 200 g kečupa
- 200 g majonēzes
- zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Lavašu sagriež uz pusēm.
- Bļodā samaisa majonēzi ar kečupu.
- Lavašu noklāj ar kečupa maisījumu, noliek malā ievilkties.
- Vārīto un kūpināto desu sagriež salmiņos.
- Papriku un tomātus sagriež gredzenos.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Uz lavaša liek desas, papriku, tomātus.
- Uzkarsē krāsni līdz 220°C temperatūrai, cep 15 minūtes.
- Izņem picu no krāsns, uzkaisa rīvētu sieru, sakapātus zaļumus, turpina cept vēl 5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!