Venēcijas salāti

Venēcijas salāti Foto: Venēcijas salāti

Sastāvdaļas

  • 2 vistas krūtiņas filejas
  • 3 marinēti gurķi
  • 200 gr korejiešu burkānu
  • 200 gr siera
  • 1 bundža kukurūzas
  • 2 spiedē saspiestas ķiploka daiviņas
  • majonēze pēc garšas
  • zaļumi pēc vajadzības

Pagatavošana

  1. Vistas fileju uzvāra sālītā ūdenī, tad sagriež strēmelītēs vai kubiņos.
  2. Gurķus, burkānus sagriež strēmelītēs.
  3. Uz rupjās rīves sarīvē sieru.
  4. Pievieno pārējās sastāvdaļas un pārlej ar majonēzi.
  5. Rotā ar zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes