Sastāvdaļas
- 700 g liellopu gaļas
- 1 sīpols
- 1 burkāns
- 1 pētersīļa sakne
- 1 šķēlīte selerijas saknes
- sāls
- pipari
- lauru lapas
- 3 glāzes ūdens
Pagatavošana
- Gaļu (krūts gabalu, plecu vai ciskas mīkstumu) liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno garšaknes un burkānu.
- Vāra uz lēnas uguns aizvākota katlā.
- Kad gaļa gandrīz mīksta, pievieno sāli, garšvielas un uz pusēm sagrieztu sīpolu, kura griezuma daļu apbrūnina uz pannas.
- Vārīto gaļu sagriež šķēlēs un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dārzeņiem un krējuma mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!