Sastāvdaļas
- 6 gatavi biskvīti
- 1/2 kg sēņu
- 3 vistas filejas
- 3-4 olas
- 300 g majonēzes
- 100 g siera
- 1 sīpols
- zaļumi
Pagatavošana
- Veikalā var nopirkt gatavus biskvītus Napoleona tortei, var protams izcept arī pats.
- Sēnes un sīpolu sakapā, sacep uz pannas.
- Vistas filejas izvāra sālsūdenī, sagriež mazos gabaliņos.
- Olas izvāra un sarīvē uz rupjās rīves.
- Uz viena biskvīta uzklāj majonēzi, liek vistas gaļu, uzliek virsū otru biskvītu.
- Uzklāj majonēzi, liek saceptās sēnes un sīpolu, uzliek virsū trešo biskvītu.
- Uzklāj majonēzi, liek olu kārtu un tā turpina likt pa kārtām, kamēr beidzas visi biskvīti.
- Virsējo biskvītu noklāj ar majonēzi, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
- Gatavu „Napoleonu” liek sakarsētā krāsnī uz 10 minūtēm, vai uz 5 minūtēm mikroviļņu krāsnī, kamēr izkūst siers.
- Pirms pasniegšanas sagriež gabalos, rotā ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!