Torte „Šokolādes kuhē”

Torte „Šokolādes kuhē” Foto: Torte „Šokolādes kuhē”

Sastāvdaļas

Biskvītam:
  • 4 olas
  • 1,5 glāzes cukura
  • 1 glāze piena
  • 2/3 glāzes augu eļļas
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 10 g cepamā pulvera
  • 3 glāzes miltu
  • 1 paciņa vanilīna
Krēmam:
  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 180 g sviesta
  • 100 g piena šokolādes

Pagatavošana

  1. Mērvienībām glāzes tilpums 250 ml.
  2. Olas sakuļ ar mikseri gaisīgās putās, pievieno cukuru, vanilīnu, turpina kult.
  3. Tad olām pielej pienu un augu eļļu - samaisa.
  4. Izsijātus miltus samaisa ar kakao pulveri, cepamo pulveri - maisījumu pakāpeniski pievieno olu maisījumam, nepārtraukti kuļot ar mikseri.
  5. Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep 180°C temperatūrā, 1 stundu.
  6. Gatavo krēmu - mīkstu sviestu sakuļ ar iebiezināto pienu, pievieno izkausētu šokolādi.
  7. Gatavu biskvītu atdzesē, sagriež 3 daļās, ziež starp daļām krēmu, atstāj torti ievilkties.
  8. Torti rotā pēc saviem ieskatiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes