Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 4 olas
- 1,5 glāzes cukura
- 1 glāze piena
- 2/3 glāzes augu eļļas
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 10 g cepamā pulvera
- 3 glāzes miltu
- 1 paciņa vanilīna
Krēmam:
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 180 g sviesta
- 100 g piena šokolādes
Pagatavošana
- Mērvienībām glāzes tilpums 250 ml.
- Olas sakuļ ar mikseri gaisīgās putās, pievieno cukuru, vanilīnu, turpina kult.
- Tad olām pielej pienu un augu eļļu - samaisa.
- Izsijātus miltus samaisa ar kakao pulveri, cepamo pulveri - maisījumu pakāpeniski pievieno olu maisījumam, nepārtraukti kuļot ar mikseri.
- Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep 180°C temperatūrā, 1 stundu.
- Gatavo krēmu - mīkstu sviestu sakuļ ar iebiezināto pienu, pievieno izkausētu šokolādi.
- Gatavu biskvītu atdzesē, sagriež 3 daļās, ziež starp daļām krēmu, atstāj torti ievilkties.
- Torti rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!