Tomātu zupa ar kūpinātu gaļu

Tomātu zupa ar kūpinātu gaļu Foto: Tomātu zupa ar kūpinātu gaļu

Sastāvdaļas

  • 1 l tomātu sulas
  • 150 g kūpinātas krūtiņas
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • 1 sīpols
  • 2 seleriju kāti
  • 1/2 glāzes rīsu
  • pētersīļi
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolu sagriež pusgredzenos.
  2. Seleriju, pētersīļus noskalo, nosusina un sakapā.
  3. Kūpināto gaļu sagriež plānos taisnstūrīšos.
  4. Katlu uzkarsē, uzlej augu eļļu, apcep kūpināto gaļu, aptuveni 6 minūtes.
  5. Pievieno sīpolus, seleriju, turpina cept 6 minūtes.
  6. Rīsus noskalo zem tekoša ūdens.
  7. Katlā lej tomātu sulu, pievieno rīsus, uzliek katlam vāku, vāra 30 minūtes.
  8. Gatavā zupā liek pētersīļus, sāli, piparus pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes