Sastāvdaļas
- 1 l tomātu sulas
- 150 g kūpinātas krūtiņas
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 sīpols
- 2 seleriju kāti
- 1/2 glāzes rīsu
- pētersīļi
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu sagriež pusgredzenos.
- Seleriju, pētersīļus noskalo, nosusina un sakapā.
- Kūpināto gaļu sagriež plānos taisnstūrīšos.
- Katlu uzkarsē, uzlej augu eļļu, apcep kūpināto gaļu, aptuveni 6 minūtes.
- Pievieno sīpolus, seleriju, turpina cept 6 minūtes.
- Rīsus noskalo zem tekoša ūdens.
- Katlā lej tomātu sulu, pievieno rīsus, uzliek katlam vāku, vāra 30 minūtes.
- Gatavā zupā liek pētersīļus, sāli, piparus pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!