Sastāvdaļas
- 300 g tomātu
- 30 g sviesta
- 25 g miltu
- 400 ml piena
- 150 ml ūdens
- ½ tējkarotes cukura
- sāls
- melnie pipari
Pagatavošana
- Katliņa liek sagrieztus tomātus ar sviestu un cukuru sautē 10-15 minūtes zem vāka.
- Atsevišķa katliņa sviestā apcep miltus, tad pievieno karstu pienu, vāra apmēram 1-2 minūtes.
- Kad gatavi tomāti lej ūdeni, uzvāra un pievieno piena masu, uz vidēja uguns vāra vel 15 minūtes.
- Gatavo masu saberž caur sietiņu, pievieno sviestu, sali un piparus.
- Pasniegt galdā ar vārītiem rīsiem vai grauzdiņiem.
Recepti piedāvā: videovirtuve.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!