Teļa fileja ar konjaku

Teļa fileja ar konjaku Foto: Teļa fileja ar konjaku

Sastāvdaļas

  • 2 šķēles teļa gaļas filejas (katra 150 g)
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 50 g konjaka
  • 1/8 l saldā krējuma
  • 1/2 tējkarotes karija
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Pannā izkausē sviestu.
  2. Gaļu ātri noskalo aukstā ūdenī, nosusina un ātri apcep.
  3. Uzkaisa sāli, uzlej konjaku un aizdedzina.
  4. Pēc īsa brītiņa pannai uzliek vāku, lai liesmas noslāpst. Gaļu ieliek citā traukā un novieto siltumā.
  5. Sviesta un konjaka kaisījumam pielej saldo krējumu un karsē, kamēr mērce sabiezē.
  6. Pielej kariju un pārlej gaļas šķēlēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes