Sastāvdaļas
- 4 šķēles pilngraudu maizes
- 340 g krēmveida siera
- 1 ēdamkarote sakapāta sarkanā sīpola
- 3 ēdamkarotes sakapātu diļļu
- 1 ēdamkarote konservētu kaperu
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- šķipsniņa sāls
- svaigi malti pipari pēc garšas
- 200 g kūpināta laša
- 2 gurķi
Pagatavošana
- Krēmveida sieru sadala 2 daļās.
- Vienu pusi siera liek bļodā, uzsmidzina citrona sulu, pievieno sīpolu, dilles, sāli, kaperus un piparus, kārtīgi samaisa.
- Maizes šķēli noklāj ar siera-kaperu maisījumu, virsū izkārto plāni sagrieztu lasi.
- Virsū lasim izkārto plānas gurķu šķēlītes.
- Šādi rīkojas ar visām maizes šķēlēm, izņemot virsējo maizes šķēli.
- Torti noklāj, no visām pusēm, ar atlikušo krēmveida siera pusi.
- Rotā ar kaperiem, dillēm, atlikušo lasi un gurķu šķēlītēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!