Svaigu kāpostu pīrāgs

Svaigu kāpostu pīrāgs Foto: Svaigu kāpostu pīrāgs

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 5 olas
  • 5 ēdamkarotes miltu
  • 5 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 5 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 tējkarote kartupeļu cietes
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
Pildījumam:
  • 1 maza kāpostgalviņa
  • šķipsniņa sāls
  • mazliet sviesta un rīvmaizes

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180-200°C temperatūrai.
  2. Veidni ietauko ar sviestu, pārkaisa ar rīvmaizi.
  3. Mīklas sastāvdaļas samaisa.
  4. Kāpostu sakapā, mazliet samīca ar sāli.
  5. Kāpostus liek veidnē, izkārto, lai aizņem visu veidni, vienmērīgi.
  6. Pārlej kāpostus ar mīklu, ar dakšiņu pabaksta kāpostu kārtu, lai mīkla tiek cauri, satek vienmērīgi.
  7. Cep, kamēr gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes