Soļanka ar mednieku desiņām

Soļanka ar mednieku desiņām Foto: Soļanka ar mednieku desiņām

Sastāvdaļas

  • 1,5 l gaļas buljona
  • 250 g kartupeļu
  • 100 g mednieku desiņu
  • 3 sālīti gurķi
  • 2 sīpoli
  • 2 lauru lapas
  • 1 paprika
  • 4 ēdamkarotes augu eļļas
  • 3 ēdamkarotes kaperu
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 1 tējkarote cukura
  • citrons

Pagatavošana

  1. Sīpolus sagriež gredzenos, augu eļļā apcep.
  2. Gaļas buljonu uzvāra, liek tajā apceptos sīpolus un tomātu pastu.
  3. Pievieno sīki sagrieztus sālītos gurķus, gredzenos sagrieztu papriku, lauru lapas, gabaliņos sagrieztus nomizotus kartupeļus.
  4. Zupu vāra 30 minūtes uz lēnas uguns.
  5. 10 minūtes pirms vārīšanās beigām, pievieno sagrieztas mednieku desiņas.
  6. Gatavai soļankai pievieno kaperus, piparus, sāli un cukuru.
  7. Zupu lej šķīvjos, pievieno citrona šķēlīti un skābo krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes