Sastāvdaļas
- 1 tējkarote šķīstošās kafijas
- 4 olas
- 100 g cukura
- 100 g miltu
- lazdu riekstu krēms
- 1 tējkarote piparkūku garšvielu
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- šokolāde Delights
- nedaudz pūdercukura
Pagatavošana
- Kafiju izšķīdina ēdamkarotē karsta ūdens, kopa ar olām un cukuru puto karstā ūdens peldē, līdz putojams ir biezs un gaisīgs.
- Tad iesijā miltus un kakao pulveri, pievieno piparkūku garšvielas un samaisa.
- Masu liek ar ietaukotu cepamo papīru izklātā taisnstūra pannā, izlīdzina.
- Cep apmēram 15 minūtes 200°C karstumā.
- Cepamo papīru pārkaisa ar pūdercukuru, biskvīta plāksni izgāž uz tā, noņem papīru, biskvītu viegli sarullē un atdzesē.
- Atritinātu biskvītu biezā kārtā pārklāj ar riekstu krēmu un no jauna satin ruletē.
- Arī virsu pārklāj ar krēmu, pārtecina izkausētu šokolādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!