Sastāvdaļas
- 200 g g šokolādes
- 250 saldā krējuma
- 1 ēdamkarote šokolādes skaidiņu
- 2 tējkarotes želatīna
- nedaudz kakao
- 300 g krēmsiera
- ogas un augļi greznošanai
Pagatavošana
- Kūkas veidni ieklāj ar foliju, cenšoties to piegludināt tā lai nebūtu krunciņu un spraudziņu, kur iekļūt šokolādei, jo tad foliju pēc tam būs grūti noņemt.
- Šokolādi ūdens izkausē.
- Pusi šokolādes ieklāj veidnes apakšā un malās, veidojot kūkas pamatni un apmali.
- Veidni uz 20 minūtēm liek ledusskapī, tad sastingušajai šokolādei virsū klāj otru šokolādes kārtu un atkal no liek sastingt.
- Pildījumam saputotu saldo krējumu sajauc ar krēmsieru, kura iemaisīts uzbriedināts un izšķīdināts želatīns, pievieno šokolādes skaidiņās.
- Masu ielej sastingušajā šokolādes pamatnē un uz 2 stundām noliek ledusskapī sastingt.
- Kūku pārkaisa ar šokolādi, grezno ar augļiem un ogām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!