Sastāvdaļas
- kārtainā mīkla
- šokolādes tāfelīte
- 1 ola
- drupināti rieksti
Pagatavošana
- Uz darba virsmas izklāj cepamo papīru, uz tā liek mīklu, izrullē.
- Šokolādes tāfelīti liek tieši mīklas vidū.
- Mīklā iegriež 2 cm platus iegriezumus, sākot no šokolādes tāfelītes uz mīklas malām, mazliet slīpi.
- Viegli to ir izdarīt ar picas nazi.
- Tādus pašus iegriezumus izdara arī otrā pusē.
- Izgrieztās mīklas sloksnītes liek virsū šokolādes tāfelītei, uzpinot bizīti.
- Mīklas sloksnīšu malas nostiprina no abām pusēm.
- Mīklu noziež ar sakultu olu, pārkaisa ar drupinātiem riekstiem.
- Cep 200°C temperatūrā, 20-25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!