Smilšu cepumi „Gredzentiņi”

Sastāvdaļas

  • 150 g miltu
  • 45 g pūdercukura
  • 25 g kartupeļu cietes
  • 150 g sviesta
  • 1/2 tējkarotes vaniļas cukura

Pagatavošana

  1. Mīksto sviestu saputo ar pūdercukuru, pievieno kartupeļu cieti vai kukurūzas cieti, miltus, vaniļas cukuru, visu kārtīgi saputo.
  2. Miklu pārliekam konditorejas maisiņā vai konditorejas špricē un spiežam cepumus uz cepamā papīra.
  3. Cepam cepumus 175°C temperatūrā 15-20 minūtes. Uzmanīgi nepārcepam.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes