Sastāvdaļas
- mīkla
Pildījumam:
- 1 kg gredzenos sagrieztu sīpolu
- 90 g sviesta
- 1 ola
- 200 ml piena
- 1 ēdamkarote miltu
- svaigi malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Pannā ieber sīpolus un maisot sautē 25 - 30 minūtes, līdz tie mīksti un zeltaini brūni.
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 180°C.
- Bļodā sakuļ olu, pienu un miltus tā, lai neizveidojas kunkuļi. Pieber sāli un piparus.
- Izveltnē mīklu un ieklāj pannā ar izņemamu dibenu (ø 30 cm).
- Pārklāj ar foliju un piespiež to pie mīklas.
- Noņem foliju un liek pīrāgu atpakaļ krāsnī vēl uz 5 minūtēm.
- Izņem no krāsns, pārklāj ar sīpolu pildījumu un pārlej ar olas un piena maisījumu.
- Cep 20 minūtes, līdz pīrāgs ir zeltaini brūns. Pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!