Sastāvdaļas
- 300 g šampinjonu
- 100 g balto meža sēņu
- 500 g svaigu spinātu vai 200 g saldētu
- 300 g skābā krējuma 15% tauku
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 50 g siera
- 1 ķiploka daiviņa
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sēnes noskalo un sagriež lielos gabalos.
- Spinātus noskalo, noņem kātus, lapas sagriež salmiņos.
- Ja izmanto saldētus spinātus, tos atsaldē, nolej lieko škidrumu un sasmalcina.
- Pannā uzkarsē augu eļļu, cep sēnes, kopā ar sakapātu ķiploku, pievieno spinātus, skābo krējumu, sāli, piparus - sutina 5 minūtes.
- Karstumizturīgos māla podiņos liek sēņu maisījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru, cep 200°C temperatūrā, 10 minūtes.
- Žiljēnu pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!