Sautēti kāposti ar šnicelēm

Sautēti kāposti ar šnicelēm Foto: Sautēti kāposti ar šnicelēm

Sastāvdaļas

  • sīpoli
  • burkāni
  • eļļa
  • kāposti
  • sāls
  • cukurs
  • kečups
  • tomātu pasta

Šnicelēm:

  • baltmaize
  • piens
  • sīpols
  • malta gaļa
  • sāls
  • melnie pipari
  • drupināti ķiploki
  • ūdens
  • rīvmaize
  • eļļa

Pagatavošana

  1. Kāpostus sautē afgāņu kazanā.
  2. Sīpolu sagriezt, sarīvēt burkānu, ieliet eļļu, kamēr apcepas, sagriezt kāpostu, likt klāt cepam traukā, sāls, cukurs, kečups, tomātu pasta. Labi samaisīt, gatavot 20 minūtes uz vidējas uguns.
  3. Šniceles. - 5 baltmaizes rikas samalt, pievienot pienu, sīpolu samalt . Likt klāt pie maltās gaļas. Sāls, melnie pipari, ķiploki drupināti. Labi samaisīt, mazliet ūdens, apviļāt rīvmaizē, cept no abām pusēm brūnas, tad uz lēnas uguns zem ne līdz galam uzlikta vāka pasutināt. Tikmēr gatavi kāposti.

Recepti piedāvā un iesaka: Agris Pontags

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes