Sautēta vistas gaļa multikatlā, uzglabāšanai

Sautēta vistas gaļa multikatlā, uzglabāšanai Foto: Sautēta vistas gaļa multikatlā, uzglabāšanai

Sastāvdaļas

  • 5 kg vistas gaļas
  • 1 tējkarote sāls uz 1 kg gaļas
  • lauru lapas pēc garšas
  • melno piparu graudiņi pēc garšas
  • 1/2 glāzes ūdens

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež gabalos, izņem kaulus, novelk ādu.
  2. Kauli, āda noderēs buljonam.
  3. Vistas gaļas gabalus noskalo ar aukstu ūdeni, notecina un nosusina ar papīra dvieli.
  4. Sterilizē burkas un vāciņus.
  5. Vistas gaļas gabalus liek multikatla traukā, uzlej mazliet ūdens, ieslēdz sautēšanas režīmu, uz 4 stundām.
  6. 1 stundu pirms sautēšanas beigām, multikatla traukā liek lauru lapas, melno piparu graudiņus, sāli. 
  7. Karstu vistas gaļu liek sterilizētās burkās, sablīvē, lai nav tukšumu.
  8. Liekot gaļu burkās, pārliecinieties, vai nav palikuši mazie kauliņi.
  9. Burkas aizvāko, apgriež otrādi, uzklāj dvieli, pilnībā atdzesē un liek vēsā vietā.
  10. Šādi sagatavotu gaļu var uzglabāt 3 mēnešus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes