Sastāvdaļas
- 150 g vārītas vai kūpinātas vistas gaļas
- 150 g svaigu sēņu
- 1 sīpols
- 1 cieti vārīta ola
- 2 ēdamkarotes konservētas kukurūzas
- 1 gurķis (svaigs, marinēts vai sālīts - pēc izvēles)
- 1/2 sarkanā sīpola (marinēta - uzber sāli un aprasina ar etiķi)
- 2 ēdamkarotes sakapātu loku
- 100 g Korejas burkānu
- 50 g rīvēta, cieta siera
- majonēze
- skābais krējums
- 1 ķiploka daiviņa
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež gabaliņos.
- Sēnes sagriež, cep kopā ar sakapātu sīpolu.
- Cieti vārīto olu sarīvē.
- Gurķi sagriež salmiņos.
- Majonēzi samaisa ar skābo krējumu, pievieno sakapātu ķiploku.
- Visas salātu sastāvdaļas liek salātu traukā, rotā ar zaļumiem un granātābola sēkliņām.
- Majonēzes-skābā krējuma maisījumu pasniedz atsevišķā trauciņā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!