Salāti „Jeralaš” - nekā lieka, tikai vitamīni

Salāti „Jeralaš” - nekā lieka, tikai vitamīni Foto: Salāti „Jeralaš”

Sastāvdaļas

  • 150 g vārītas vai kūpinātas vistas gaļas
  • 150 g svaigu sēņu
  • 1 sīpols
  • 1 cieti vārīta ola
  • 2 ēdamkarotes konservētas kukurūzas
  • 1 gurķis (svaigs, marinēts vai sālīts - pēc izvēles)
  • 1/2 sarkanā sīpola (marinēta - uzber sāli un aprasina ar etiķi)
  • 2 ēdamkarotes sakapātu loku
  • 100 g Korejas burkānu
  • 50 g rīvēta, cieta siera
  • majonēze
  • skābais krējums
  • 1 ķiploka daiviņa

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež gabaliņos.
  2. Sēnes sagriež, cep kopā ar sakapātu sīpolu.
  3. Cieti vārīto olu sarīvē.
  4. Gurķi sagriež salmiņos.
  5. Majonēzi samaisa ar skābo krējumu, pievieno sakapātu ķiploku.
  6. Visas salātu sastāvdaļas liek salātu traukā, rotā ar zaļumiem un granātābola sēkliņām. 
  7. Majonēzes-skābā krējuma maisījumu pasniedz atsevišķā trauciņā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes