Rupjmaizes biskvīta kūka

Rupjmaizes biskvīta kūka Foto: Rupjmaizes biskvīta kūka

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 200 g cukura
  • kanēlis un krustnagliņas
  • 140 - 150 g kaltētas saberztas rupjmaizes
  • rīvmaize
  • sviests

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumam pieber divas trešdaļas cukura, kanēli un saberztas krustnagliņas un puto, līdz cukurs izkusis.
  2. Pievieno kaltētu, apbrūninātu, saberztu rupjmaizi, saputotu olas baltumu.
  3. Masu liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkasītā veidnē un cep cepeškrāsnī 15 - 20 minūtes.
  4. Atdzisušu sagriež gabaliņos un pasniedz ar pienu, tēju vai kafiju.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes