Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 4 olas
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 100 g cukura
- 150 g miltu
Krēmam:
- 3 ēdamkarotes trekna skābā krējuma
- 100 g biezpiena
- 100 g cukura
- 2 ogas pēc garšas un izvēles
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju saputo olas un cukuru, pievieno miltus un cepamo pulveri.
- Visu saputo viendabīgā masā un ieklāj cepešpannā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
- Cep 180°C temperatūrā 15 minūtes.
- Nedaudz mitru virtuves dvieli izklāj uz līdzenas virsmas un uzliek uz tā gatavo biskvītu ar apakšpusi uz augšu.
- Uzmanīgi noņem cepamo papīru un biskvītu atdzesē.
- Krēms: Visas sastāvdaļas saputo ar elektrisko putotāju.
- Atdzesēto biskvītu sarullē rullī, atstāj uz 10 minūtēm un tad atrullē.
- Rūpīgi pārklāj ar krēmu un atkal prātīgi aizrullē.
- Dekorē ruleti ar pāri palikušo krēmu, šokolādes skaidiņām vai jeb ko citu, pēc pašu gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!