Sautēti dārzeņi ar rīsiem un vistu

Sautēti dārzeņi ar rīsiem un vistu Foto: Sautēti dārzeņi ar rīsiem un vistu

Sastāvdaļas

  • 150 g vārītu basmati rīsu
  • 1 sīpols
  • 2 saldie pipari
  • 400 g vistas filejas
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 200 ml dārzeņu buljona
  • 150 g konservētu zirnīšu
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolu sagriež pusgredzenos.
  2. Saldajiem pipariem izņem sēklotni, pākstis sagriež salmiņos.
  3. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un 5 minūtes cep sakarsētā eļļā, tad izņem no pannas.
  4. Pannā atlikušajā eļļā apcep sīpolu, līdz tas kļūst zeltains.
  5. Pievieno saldos piparus un cep uz lēnas uguns vel 5 minūtes.
  6. Pielej dārzeņu buljonu, pievieno konservētus zirnīšus un sautē apmēram 2 minūtes.
  7. Vistas filejas liek pannā, visu samaisa un sautē uz lēnas uguns dažas minūtes.
  8. Pēc tam iemaisa rīsus un pasniedz galdā.

Piezīme: Dārzeņu buljona vieta var izmantot ūdeni vai baltvīnu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes