Sastāvdaļas
- 3 olas
- 2-3 ēdamkarotes majonēzes un skābā krējuma
- milti
- tomāti
- siers
- vistas gaļa
- paprika
- zaļumi
Pagatavošana
- Olas, skābo krējumu, majonēzi bļodā sakuļ ar putojamo slotiņu.
- Pievieno miltus tik daudz, lai mīkla kļūtu, kā biezs skābais krējums.
- Mīklu lej ietaukotā veidnē.
- Virsū liek pildījumu - apceptu vistas gaļu un papriku.
- Virsū pildījumam liek tomātu gredzenus.
- Cep 200°C temperatūrā, kamēr mīkla apbrūnē.
- Pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem un sarīvētu sieru.
- Turpina cept 5-10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!