Pīrādziņi ar šķiņķa pildījumu

Pīrādziņi ar šķiņķa pildījumu Foto: Pīrādziņi ar šķiņķa pildījumu

Sastāvdaļas

  • 125 g šķiņķa gaļas
  • viena baltmaizes šķēle
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarotes gaļas buljona
  • 1 ēdamkarote kaperu
  • kārtainā mīkla
  • 1 olas dzeltenums

Pagatavošana

  1. Šķiņķa gaļu samaļ.
  2. Baltmaizi izmērcē, nospiež lieko šķidrumu, sasmalcina un apcep sakarsētā sviestā zeltaini brūnu.
  3. Kad apceptā baltmaize atdzisusi, pievieno šķiņķi, gaļas buljonu un smalki sasmalcinātus kaperus.
  4. Mīklu izveltnē 1 cm biezā kārtā, ar glāzi veido aplīšus.
  5. Uz katra aplīša uzliek 1 tējkaroti šķiņķa masas, pārloka uz pusēm, malas labi apspiež un virsmu pārziež ar olas dzeltenumu.
  6. Plāti izklāj ar cepamo papīru, cepeškrāsni sakarsē līdz 180 - 200°C.
  7. Pīrādziņus saliek uz plāts un cep apmēram 25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes