Sastāvdaļas
- 2 baklažāni
- 1 sīpols
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 tomāts
- 2 olas
- 30 g olīveļļas
- 100 g siera
- zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Baklažānus pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu.
- Sīpolu sakapā, ķiploku saspiež ķiploku spiedē - abus apcep olīveļļā.
- Baklažānu mīkstumu sīki sagriež, pievieno sīpoliem, ķiplokiem - sautē 3 minūtes, tad noņem no uguns.
- Tomātu un cieti vārītas olas sagriež - pievieno pildījumam, kā arī pievieno sīki sakapātus zaļumus un 50 gramus rīvēta siera.
- Visu samaisa, pieber sāli, piparus pēc garšas.
- Ar pildījumu piepilda baklažānu pusītes.
- Pildītās baklažānu pusītes pārkaisa ar atlikušo sieru, cep sakarsētā krāsnī, 20-30 minūtes.
- Baklažānu pusītes, pirmās 15 minūtes pārklāj ar foliju, lai neapdeg siers.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!