Sastāvdaļas
- 2 olas
- 250 g cukura
- 1/4 tējkarotes sodas
- 250 g sviesta
- 2,5 glāzes miltu
- 1 g vanilīna
- vārīts iebiezinātais piens
Pagatavošana
- Olu baltumus sakuļ putās, pievieno cukuru, vēlreiz sakuļ.
- Pievieno olu dzeltenumus, vanilīnu, kārtīgi samaisa.
- Sodu dzēš ar citrona sulu vai etiķi.
- Sviestu izkausē un pievieno mīklai.
- Dzēsto sodu arī pievieno mīklai.
- Pakāpeniski pievieno miltus, sakuļ biezu mīklu.
- Cep vafeles, karstas saritina.
- Konditorejas maisiņā vai šļircē iepilda vārīto iebiezināto pienu, piepilda vafeles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!