Sastāvdaļas
- 6-7 paprikas
- 1 vistas krūtiņa
- 300 g svaigu šampinjonu
- 150 g cieta siera
- 1 sīpols
- 10 melno olīvu bez kauliņiem
- zaļumi
- garšvielas pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Paprikas nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem sēklotni.
- Vistas gaļu sagriež salmiņos, apcep augu eļļā, kamēr kļūst zeltaina.
- Šampinjonus sagriež mazos gabaliņos.
- Sīpolu un olīvas sagriež mazos gabaliņos.
- Vistas gaļai pievieno sēnes, sīpolu, olīvas, visu apcep.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Apcepto vistas gaļas maisījumu pārliek bļodā un mazliet atdzesē.
- Pievieno rīvēto sieru, sāli, garšvielas, samaisa.
- Gaļas pildījumu pilda papriku pusītēs un liek ietaukotā veidnē.
- Cep 200°C temperatūrā, 30-35 minūtes.
- Pildītu papriku pasniedz ar tomātu mērci vai kečupu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!