Sastāvdaļas
- 1 kg kabaču
- 4 olas
- 6 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 tējkarote sodas
- 2 glāzes miltu
- 500 g liellopu maltās gaļas
- 200 g cieta siera
- 2 ķiploku daiviņas
- sāls, malti melnie pipari, malts koriandrs
Pagatavošana
- Kabačus nomizo, rupji sarīvē.
- Pievieno viegli sakultas olas, skābo krējumu, dzēstu sodu, miltus.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, vienmērīgi lej mīklu.
- Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes, kamēr mazliet apbrūnē.
- Malto gaļu pannā apcep, ja vēlas, pievieno sīpolu, pieber sāli, piparus, maltu koriandru pēc garšas.
- Sieru sarīvē, pievieno skābo krējumu, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.
- No krāsns izņem biskvītu, uzklāj siera maisījumu, mazliet maisījuma noliek malā.
- Virsū vienmērīgi uzklāj malto gaļu, satin ruleti, pagriež ar savienojuma vietu uz leju.
- Atlikušajam siera maisījumam pievieno olu, kārtīgi samaisa, uzklāj ruletei, turpina cept 15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!