Sastāvdaļas
- 300 g saldētu zivju nūjiņu
- 3 ēdamkarotes auksti spiestas augu eļļas
- 1/8 l krējuma
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- 1 ēdamkarote tomātu kečupa
- 1 tējkarote sinepju
- 1 apelsīns
- sāls
- malti baltie pipari
- rožu paprika
- šķipsniņa cukura
Pagatavošana
- Zivju nūjiņas neatlaidina. Liek karstā eļļā, cep no visam pusēm zeltaini brūnas un noliek siltumā.
- Krējumu uzkarsē un, nepārtraukti maisot, pievieno majonēzi, kečupu un sinepes.
- Apelsīnam izspiež sulu un 1/4 miziņas sarīvē. Tāpat pievieno mērcei.
- Mērcei pieliek garšvielas un pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!