Piena koržiki

Piena koržiki Foto: vk.com

Sastāvdaļas

● 400 g miltu
● 200 g cukura
● 100 g sviesta
● 1 ola
● 80 ml piena
● 10 g cepamā pulvera
● vanilīns

Pagatavošana

    1. Izkausētu sviestu sakuļ ar cukuru, pievieno olu, pienu, cepamo pulveri, pēc garšas pievieno vanilīnu, sakuļ.
    2. Pievieno miltus un ātri sakuļ mīkstu mīklu.
    3. Mīklu izrullē 6-7 mm biezā plāksnē, ar gofrēto kēksa formiņu izspiež koržikus.
    4. Koržikus liek ietaukotā veidnē, cep 180-200°C temperatūrā, 15 minūtes.
    5. Kad koržiki sāk kļūt sarkanīgi, tātad ir gatavi, svarīgi tos pārāk ilgi necept, jo tad tie kļūs cieti.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes