Sastāvdaļas
- 150 g pilngraudu auzu miltu
- 250 g netrekna mājas siera
- 100 ml piena
- 1 liela ola vai 2 mazas
- 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas + eļļa cepšanai
- 1 ēdamkarote brūnā cukura
- šķidrs medus
- sāls
Pagatavošana
- Bļodā miltus samaisi ar sāli un cukuru. Pievieno mājas sieru, pienu olu un eļļu un samaisi mīklu. Atstāj, lai 10 minūtes iestāvas.
- Ar ēdamkaroti liec mīklu pannā sakarsētās taukvielās un apcep pankūkām apakšu zeltainu, tad apgriez uz otru pusi un izcep gatavas.
- Apslaka ar šķidro medu.
Lai izceptās pankūkas neatdzistu, kamēr pārējās vēl cepas, ieliec tās siltā cepeškrāsnī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!