Sastāvdaļas
- 4 olas
- 1/4 tējkarotes sāls
- 30 g sviesta
- 30 g Parmas šķiņķa
- 10 g Rukolas salātu
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar sāli, viendabīgā masā.
- Pievieno izkausētu sviestu, kārtīgi samaisa.
- Uzkarsē pannu uz nelielas uguns, lej tajā pusi olu maisījuma.
- Otru pusi olu maisījuma izmanto otrajai ruletei.
- Omlete jācep tik ilgi, kamēr, slīpi novietojot pannu, uz priekšu bīdās visa omlete, ne tikai šķidrā virspuse.
- Kad omlete izcepusies, uguni izslēdz.
- Parmas šķiņķi un Rukolas salātus liek uz omletes malas un ātri satin ruletē (kamēr omlete nav palikusi sausa).
- Ruleti liek uz šķīvja, sagriež gabalos un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!