Omlete franču gaumē ar krēmsieru, maurlokiem un kartupeļu čipsiem

Omlete ar krēmsieru, maurlokiem un kartupeļu čipsiem Foto: Omlete

Sastāvdaļas

  • 3 lielas olas
  • 4-5 ēdamkarotes sviesta
  • krēmsiers ar ķiplokiem un zaļumiem
  • 3 sasmalcināti maurloku kāti
  • sāls pēc garšas
  • malti pipari pēc garšas
  • kartupeļu čipsi ar sīpolu un zaļumu garšu pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ bļodā, pievieno zaļumus, sāli un piparus pēc garšas. Uzkarsē pannu, pievieno sviestu un cep uz lēnas uguns, vienlaikus intensīvi maisot ar dakšiņu un kustinot pannu, lai olu masa nepielīp pie pannas virsmas.
  2. Kad olas gandrīz izcepušās, virsū uzliek krēmsieru un satin omleti rullītī. Kad omlete satīta, to vēl ieziež ar sviestu un pārkaisa ar maurlokiem. Seriālā “Lācis” pavāre Sidnija pirms pasniegšanas papildus apkaisa omleti ar sasmalcinātiem kartupeļu čipsiem.

Šī ir viena no klasiskās omletes franču gaumē variācijām, kuru īpašu padara pasniegšanas veids, proti, tā izcili garšo kopā ar sasmalcinātiem kartupeļu čipsiem!

Gatavo kā šefpavārs: izmēģini receptes no populārā seriāla “Lācis”! Recepte sadarbībā ar TV kanālu FX.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes